L’ultimàtum del Barça a Dembélé

El Barça diu prou

Comparteix la notícia
Joan Laporta

Joan Laporta

El Barça diu prou

Continua el culebrot Dembélé. El jugador francès acaba contracte aquest any 2022 i encara no ha renovat. El FC Barcelona li va al darrere perquè ho faci, ja que si se’n va de franc serà un autèntic desastre. Renovar-lo i que continuï lesionat, també serà un fracàs, però un mal menor, ja que el club tindrà més marge per recuperar-lo esportivament o per vendre’l l’any 2023 i fer caixa. El responsable només té un nom i el sap tothom: Josep Maria Bartomeu.

De moment s’està jugant una partida d’escacs amb molt de tacticisme. L’entorn del jugador s’enroca i ha explicat que no vol marxar aquest mercat d’hivern i que es nega a ser moneda de canvi per l’arribada de cap futbolista. Insisteixen en què existeix un contracte en vigor i, per tant, es quedaran a Barcelona fins que aquest s’acabi. Tot i això, no asseguren ni desmenteixen la sortida o la continuïtat.

El Barça, per la seva banda, avança peces i li ha posat un ultimàtum: s’ha de pronunciar sobre la seva renovació en el termini de quinze dies. Joan Laporta i Mateu Alemany pensen que la seva intenció és renovar i que tot aquest paperot és una estratègia perquè el Barça acabi pujant l’oferta econòmica. Creuen que tenen la paella pel mànec, que són la posició de força i que acabaran sortint-se amb la seva.

Potser tenen raó però el risc que corren és que si el jugador no compleix aquest termini dels 15 dies i no es posicioni sobre la seva renovació, no jugui més fins a final de temporada. Seria la tàctica Ilaix Moribas. L’estratègia és clara. No juga ni un sol minut i no té l’aparador necessari perquè algun equip es fixi en ell. També correria el risc de no anar al Mundial de Qatar de 2022. La partida ha començat.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “L’ultimàtum del Barça a Dembélé

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings