Aquest possible fitxatge a cost 0 s’allunya del Barça i s’acosta a l’Athletic de Bilbao

El Barça veu com un lateral s’allunya

Comparteix la notícia
La contundent resposta de Thiago a l'interès del Barça

Barça

El Barça veu com un lateral s’allunya

El FC Barcelona busca laterals. Al carril esquerre, Jordi Alba està arribant al final de la seva carrera i ja no juga al seu millor nivell. Al carril dret, Sergi Roberto és un lateral reconvertit i no juga en la seva posició i Óscar Mingueza encara està molt verd. És per això que Xavi Hernàndez i Joan Laporta havien pensat en César Azplicueta, que actualment juga al Chelsea.

Segons apunten algunes fonts del seu entorn, no vol acabar la seva carrera a Londres i vol fer-ho representant la samarreta de l’Athletic de Bilbao. Els bascos li ofereixen la continuïtat que no té a Anglaterra, així que l’ex de l’Osasuna tindria clar el seu futur. De moment, no està escoltant l’oferta del Barça i serà tasca de Xavi Hernàndez i de Mateu Alemany intentar convèncer-lo.

Joan Laporta i el Barça havien pensat en ell perquè seria un jugador que vindria a cost zero, ja que acaba contracte el mes de juny de 2022. Per això, a partir de l’1 de gener de 2022, qualsevol equip podrà negociar la seva futura incorporació a través del seu agent.

El Chelsea s’estaria pensant si oferir-li un nou contracte i ampliar el vincle, però el jugador navarrès tindria clar el seu futur. Vol tornar a la lliga espanyola i, a poder ser, jugant amb els ‘Lleons’.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings