Florentino va robar aquest fitxatge al Barça: Possiblement no hi havia prou “pastissets” per l’amic d’en Doraemon

El Barça podria haver fitxat Camavinga

Comparteix la notícia
Florentino Pérez

Florentino Pérez

El Barça podria haver fitxat Camavinga

Segons ha informat Mundo Deportivo, el FC Barcelona volia fitxar Eduardo Camavinga. Comptava amb el vistiplau de tots els entesos perquè l’operació tirés endavant. El jugador seria el substitut de Sergio Busquets i les sensacions eren molt bones. Toc de pilota, bon físic, tècnic, tàctic, etc.

Per culpa de la situació econòmica provocada per la pandèmia i per la gestió de Josep Maria Bartomeu, el FC Barcelona es va haver de retirar de l’operació. El Real Madrid va acabar pagant 30 milions d’euros més 15 milions en variables i va aconseguir els serveis del jugador.

Queda clar doncs que van faltar pastissets i el club va haver de prendre altres decisions i apostar per joves com Nico González, Gavi i Pedri, que han d’oferir solucions a curt termini. De moment, són jugadors que s’estan esforçant i estan jugant molt bé si tenim en compte la seva curta edat i experiència.

No és la primera vegada que algú s’avança al Barça en un fitxatge. En un altre moment hem vist com el Bayern de Munich s’ha avançat a Karim Adeyemi, que tot apunta que fitxarà pel club bavarès.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings