Diaris alemanys informen d’una important oferta del Barça per aquest crack

Situen Adeyemi al Barça

Comparteix la notícia
El club que es vol endur el central de futur del Barça

Un altre central del B (a banda d'Almeida) podria marxar

Situen Adeyemi al Barça

El FC Barcelona continua treballant de valent per tal de complementar la nova plantilla, el nou equip de Xavi Hernàndez. Un dels últims noms que ha aparegut als diaris esportius és el futbolista del Red Bull Salzburg, Karim Adeyemi, de només 19 anys. Segons Sport1, el club hauria posat sobre la taula 40 milions d’euros per aconseguir els serveis d’aquest davanter a partir de l’1 de juliol.

Aquesta quantitat supera en cinc milions els 35 que havia ofert el Borussia Dortmund, un dels equips més ben posicionats i més interessats en el davanter. A més, l’aposta personal blaugrana també supera la del club alemany, ja que Joan Laporta li oferiria un salari superior als cinc milions d’euros durant cinc anys.

El representant del jugador estaria al corrent d’aquest interès i hauria viatjat a Barcelona en més d’una ocasió. El nou entrenador blaugrana també estaria encantat en la seva incorporació, ja que el futbolista pot jugar tant d’extrem com de davanter, de manera que aconseguiria molts gols.

Si parlem d’arribades, també hem de parlar de sortides. Xavi Hernàndez té l’objectiu d’aconseguir l’equilibri perfecte entre altes i baixes. El terrassenc ha ha fet saber a Joan Laporta el nom i cognoms de vuit persones que, segons ell, haurien d’abandonar el club perquè no hi tenen cabuda. No tenen la qualitat suficient per ser jugadors del FC Barcelona.

Barça

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings