El Barça accelera per un fitxatge clau després d’un consell de Guardiola

Antony, de l’Ajax, podria ser un dels fitxatges del Barça

Comparteix la notícia
El Barça accelera per un fitxatge clau després d'un consell de Guardiola

Pep Guardiola

Antony, de l’Ajax, podria ser un dels fitxatges del Barça

El Barça està preparant amb molta intensitat els dos propers mercats de fitxatges. A l’hivern, a banda de Dani Alves, es preveu l’arribada de tres jugadors més. Un davanter centre i un extrem és el mínim que buscarà la secretaria tècnica si hi ha lloc a la plantilla. Caldrà vendre o regalar alguns jugadors. Coutinho, Umtiti i Lenglet estan totalment sentenciats però no volen marxar pels elevats sous que cobren.

La feina forta arribarà a l’estiu. El Barça no té diners després d’heretar una desastrosa situació econòmica de l’anterior junta directiva i haurà de fer fitxatges a cost 0. Hi haurà diners per fitxar un crack (es parla de Haaland) i les possibles vendes de Ter Stegen i de Jong (Frenkie, ja que Luuk marxarà abans) podrien fer somiar amb incorporacions de més nivell.

Una d’aquestes possibles incorporacions és la del jove Antony, de l’Ajax d’Amsterdam. Té només 21 anys i ja ha debutat amb la selecció del seu país, Brasil. Actualment té un valor de mercat de 25 milions d’euros segons el portal especialitzat Transfermarkt. Tenint en compte la seva edat, projecció i que juga d’extrem, és un preu relativament assequible si el Barça aconsegueix fer alguna venda com la de Ter Stegen o Frenkie de Jong.

En qualsevol cas el Barça haurà d’esperar a l’estiu ja que aquest mercat d’hivern només podrien venir jugadors cedits amb opció de compra (i això sempre que el Barça sigui capaç de facturar Coutinho, Umtiti i Lenglet). Però no es podrà esperar gaire més. Al novembre de 2022 es jugarà el Mundial de Qatar i els jugadors més joves que ho fan es revaloritzen molt. Antony segurament serà convocat pel Brasil i si té un paper destacat el nou preu ja seria prohibitiu pel Barça.

Un preu que Pep Guardiola hauria fixat en uns 100 milions d’euros. Un consell que l’equip català hauria de saber aprofitar quan comenci el mercat de fitxatges del proper estiu.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings