BOMBA: Bárbara Rey es pronuncia sobre la seva relació amb Juan Carlos I

Bárbara Rey trenca el seu silenci i parla del seu afer amb el Campechano

Comparteix la notícia
Bárbara Rey

Bárbara Rey

Bárbara Rey trenca el seu silenci i parla del seu afer amb el Campechano

Després de molt de temps ‘desapareguda’ de la primera línia mediàtica, Bárbara Rey ha trencat el seu silenci i ha explicat detalls de la seva relació extramatrimonial amb el Borbó emèrit. Ho ha fet després que el seu nom tornés a sortir a la llum als mitjans de comunicació arran de la presentació del llibre de Juan Fernández-Miranda i Javier Chicote, ‘El jefe de los espías’.

L’obra fa públic un arxiu secret d’Emiliano A. Mangland, un exconseller del rei Juan Carlos i també exdirector del CSID. També és qui suposadament i presumptament va intentar solucionar el xantatge de la vedette al Campechano amb uns vídeos amb un contingut compromès.

“Por favor, ni opino. Es que yo como no he trabajado nunca en la vida ni valgo para nada me tienen que ayudar”, deia amb ironia, deixant clar que no volia exposar la seva opinió ni valorar aquesta publicació.

Després d’assegurar que no es raro haber sido la favorita del emérito” i demostrar que no li fan falta àvies va decidir guardar silenci sobre les supoades cintes sexuals i va atacar els autors del llibre. “Por qué no vas a hablar con esta gente que sabe tanto. A mí me estás preguntando cosas que yo no sé. Estos que saben tanto ve a preguntarles. Os doy un consejo, esta gente que sabe tanto, que dice tanto y que cada uno dice una cosa, id a hablad con ellos que ellos son los que pueden informaros que lo saben todo. Son una gente muy preparada y muy culta”.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings