[VÍDEO]: La bandera a la rebuda de Leonor de Borbón a l’internat que no ha agradat gens a l’espanyolisme

Apareix una bandera LGTBI a la recepció de Leonor de Borbó a Gal·les

Comparteix la notícia
Princesa Leonor a Gal·les

Princesa Leonor a Gal·les

Apareix una bandera LGTBI a la recepció de Leonor de Borbó a Gal·les

La Princesa Leonor ja és a Gal·les després de protagonitzar un autèntic espectacle de comiat a l’Aeroport de Barajas. Emoció, plors, llàgrimes d’ella els seus pares i la seva germana…. Un sentiments que van estar estratègicament captats per les càmeres de mitjans gràfics i de televisions. L’internat costarà a tots els espanyols uns 78.000 euros, però tothom tranquil: Felipe i Letizia diuen que ho paguen ells.

La rebuda de la Princesa d’Astúries també va ser molt emocionant. Amb banderes de diferents països però també amb la bandera dels colors de l’arc de Sant Martí, és a dir, la que reivindica els drets del col·lectiu LGTBI. No sabem què en pensa de tot plegat la Borboneta, doncs les seves aparicions públiques estan preparades i escrites pels seus assessors.

Si tenim en compte el caràcter carca de la monarquia és molt probable que la nena estigui educada en els valors tradicionals i heterosexuals. Igual que molts membres de VOX, que no han trigat en exhibir la seva opinió a xarxes socials.

Les opinions de l’espanyolada sobre la bandera no han trigat a arribar. Diferents dirigents de VOX han fet notar el seu malestar. Fernando Paz, de Vox Albacete: “Hasta en Irlanda aprueban el matrimonio gay. Con la firmeza del sonámbulo, Occidente se precipita al abismo“.

El portaveu de Vox al Congrés, Espinosa de los Monteros: “El problema es que en España hemos pasado de un extremo a otro. De pegar palizas a los homosexuales a que ahora esos colectivos impongan su ley

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “[VÍDEO]: La bandera a la rebuda de Leonor de Borbón a l’internat que no ha agradat gens a l’espanyolisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings