Conya a les xarxes pel nou look d’Aznar

El nou look d’Aznar es fa viral

José María Aznar ha estat vuit anys president del Gobierno d’España, des de l’any 1996 fins l’any 2004. En la primera legislatura, el PP no tenia majoria i tenia suports externs puntuals, com el PNB o la Convergència i Unió de Jordi Pujol i Josep Antoni Durant Lleida. Eren altres èpoques, Aznar parlava català a la intimitat i a Madrid ‘estimaven’ Catalunya perquè veien que era gent de seny. A partir de l’any 2000, Aznar va fer i desfer gràcies a una majoria absoluta.

Amb el temps, la seva imatge ha anat canviant. Primer portava un bigoti molt poblat. Després va anar perdent pèl i va passar a ser un bigoti de pocs dies, una mena d’ombra sobre els llavis. Finalment, el bigoti va desaparèixer. El seu cos també va anar canviant. Va començar a fer esport i a posar-se fort. També la seva passió per la indústria vinícola fins al punt d’oposar-se a les campanyes de la Dirección General de Tráfico.

Ara, hem vist un altre nou look. Porta un pentinat molt estrany, amb el cabell molt llis i amb la clenxa al mig. Porta una mica de serrell, amb les metxes de cabell pentinades cap a ambdós costats. Ha deixat enrere el pentinat ‘pepero’ cap enrere, a l’estil Pablo Montesinos (sense gomina) o Predrag Mijatović  (amb gomina).

La foto s’ha fet viral i molts usuaris de Twitter l’han comentat i han aportat les seves opinions. Un dels noms és Josep Maria Flotats, també Richie Hawtain o Göring. Podríem afegir-hi Pepe Oneto.

Aznar

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings