Ayuso ofereix Madrid per escolaritzar els nens de famílies que no volen català

Ayuso ofereix escolaritzar a Madrid “qualsevol nen que sigui assetjat perquè vol seguir estudiant en espanyol”

Comparteix la notícia
Isabel Díaz Ayuso

Isabel Díaz Ayuso

Ayuso ofereix escolaritzar a Madrid “qualsevol nen que sigui assetjat perquè vol seguir estudiant en espanyol”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha ofert escolaritzar a Madrid “qualsevol nen que sigui assetjat perquè vol seguir estudiant en espanyol, que és el seu dret constitucional”.

“En cas que es quedin despenjats a mig curs per motius d’assetjament, que sàpiguen que tenen a la Comunitat de Madrid a la seva completa disposició per ser immediatament escolaritzats aquí”, ha dit Ayuso aquest dilluns arran del cas de la família d’una classe de P5 a un centre escolar de Canet de Mar que ha forçat un 25% de classes en castellà.

En la presentació d’un pla d’inclemències hivernals, Ayuso s’ha ofert a “acollir” estudiants que es trobin en aquesta situació. Tanmateix, Ayuso ha dit que “lamentaria” que s’hagi de produir aquesta escolarització a Madrid perquè “no és la solució”.

“Això seria donar la raó als independentistes, que el que prefereixen és que se’n vagin de Catalunya els espanyols que no volen que els segrestin el país per la porta del darrere”, ha afirmat.

La cap de l’executiu madrileny ha fet l’oferiment als escolars tant de Catalunya com el País Valencià, les Illes Balears, Navarra, el País Basc “o qualsevol racó d’Espanya”.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “Ayuso ofereix Madrid per escolaritzar els nens de famílies que no volen català

  1. Pero,¿ Les ofrece educación gratuita? Porque según sus declaraciones no se puede, ja,ja

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings