Ayuso mana, Casado obeeix: Així acaba el show a Can PP

Comparteix la notícia

El PP incorporarà les explicacions d’Ayuso sobre el seu germà a l’expedient obert per “concloure’l satisfactòriament”

Ayuso
Comparteix la notícia

El PP incorporarà les explicacions d’Ayuso sobre el seu germà a l’expedient obert per “concloure’l satisfactòriament”

El PP considera que la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha donat les explicacions que se li demanaven sobre la comissió cobrada pel seu germà, Tomás Díaz Ayuso, per una compra de mascaretes per al govern regional.

Des del partit han explicat aquest dissabte que la informació aportada per la dirigent madrilenya s’incorporarà a l’expedient que se li ha obert amb l’objectiu de “concloure’l satisfactòriament”.

Ayuso va explicar que el seu germà va percebre 55.850 euros més IVA per haver aconseguit mascaretes de la Xina per a un proveïdor de la Comunitat de Madrid, un relat que la formació dóna per bona.

La presidenta madrilenya i el líder del PP, Pablo Casado, es van reunir ahir divendres per abordar la crisi oberta entre ambdós dirigents.

Tot i que Ayuso creu que la trobada va ser “infructuosa”, Casado li va traslladar que “mai” ha ordenat “cap investigació sobre activitats professionals del seu entorn”. Segons fonts populars, també va “defensar la necessitat d’unir el partit i seguir defensant junts tots els militants”.

3 pensamientos sobre “Ayuso mana, Casado obeeix: Així acaba el show a Can PP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings