L’Àvia Maria pronostica el futur mentre el llirisme abaixarà el cap amb un escenari que fa por

L’ Àvia Maria explica què passarà a partir d’ara

Comparteix la notícia
Àvia Maria

Àvia Maria

L’ Àvia Maria explica què passarà a partir d’ara

La coneguda tuitaire Àvia Maria, una anciana molt estimada pels catalans, ha explicat a través d’una piulada quin serà el futur de Catalunya amb el pacte de Govern entre Junts per Catalunya, ERC i la CUP.

Ara que es parla tant d’indults als presos polítics i que la dreta i l’ultra dreta estan posant el crit al cel l’Àvia Maria explica què passarà d’ara en endavant.

Primer es tramitaran els indults. Es farà a l’estiu, durant l’últim Consejo de Ministros, per tal que les vacances parin el cop mediàtic. Tot i això, el terratrèmol polític a Espanya serà inaguantable.

Es celebraran eleccions anticipades a Catalunya i hi haurà majoria absoluta de PP i Vox, una majoria absoluta que s’haurà forjat gràcies a la campanya anticatalana. Després d’aquí vindrà el que ja coneixem.

Amb més o menys exageracions la seqüència seria la següent: suspensió de l’autonomia amb l’aplicació de l’article 155, suspensió del sistema d’immersió lingüística, tancament de TV3, Mossos dependrien de Madrid, estat de setge, tancs a la Diagonal, Himne Nacional a les escoles…

Després de tot això, assegura l’ Àvia Maria, els lliristes i els processistes seguirien contents. Hem arribat a un escenari en què després de tanta repressió -i la que vindrà- no fem res. No sortim al carrer i no protestem.

El Govern format per Junts per Catalunya i ERC no ha deixat ningú content. Hi ha qui pensa que s’ha acabat per sempre el procés d’independència i hem abraçat, de nou, l’autonomisme i el peix al cove de l’antiga Convergència.

Han tornat la ‘Puta i la Ramoneta’, que havien estat enterrades fa anys. I hi estaran molts anys si les coses no canvien. I han de canviar molt.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings