L’Àvia Maria pronostica el futur mentre el llirisme abaixarà el cap amb un escenari que fa por

L’ Àvia Maria explica què passarà a partir d’ara

Comparteix la notícia
Àvia Maria

Àvia Maria

L’ Àvia Maria explica què passarà a partir d’ara

La coneguda tuitaire Àvia Maria, una anciana molt estimada pels catalans, ha explicat a través d’una piulada quin serà el futur de Catalunya amb el pacte de Govern entre Junts per Catalunya, ERC i la CUP.

Ara que es parla tant d’indults als presos polítics i que la dreta i l’ultra dreta estan posant el crit al cel l’Àvia Maria explica què passarà d’ara en endavant.

Primer es tramitaran els indults. Es farà a l’estiu, durant l’últim Consejo de Ministros, per tal que les vacances parin el cop mediàtic. Tot i això, el terratrèmol polític a Espanya serà inaguantable.

Es celebraran eleccions anticipades a Catalunya i hi haurà majoria absoluta de PP i Vox, una majoria absoluta que s’haurà forjat gràcies a la campanya anticatalana. Després d’aquí vindrà el que ja coneixem.

Amb més o menys exageracions la seqüència seria la següent: suspensió de l’autonomia amb l’aplicació de l’article 155, suspensió del sistema d’immersió lingüística, tancament de TV3, Mossos dependrien de Madrid, estat de setge, tancs a la Diagonal, Himne Nacional a les escoles…

Després de tot això, assegura l’ Àvia Maria, els lliristes i els processistes seguirien contents. Hem arribat a un escenari en què després de tanta repressió -i la que vindrà- no fem res. No sortim al carrer i no protestem.

El Govern format per Junts per Catalunya i ERC no ha deixat ningú content. Hi ha qui pensa que s’ha acabat per sempre el procés d’independència i hem abraçat, de nou, l’autonomisme i el peix al cove de l’antiga Convergència.

Han tornat la ‘Puta i la Ramoneta’, que havien estat enterrades fa anys. I hi estaran molts anys si les coses no canvien. I han de canviar molt.

Comparteix la notícia

3 pensamientos sobre “L’Àvia Maria pronostica el futur mentre el llirisme abaixarà el cap amb un escenari que fa por

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings