ATENCIÓ: Si tens entre 60 i 69 anys i esperes la segona dosi d’ Astrazeneca aquesta informació és important

Aquest grup d’edat va rebre la primera dosi d’ Astrazeneca fa més d’11 setmanes

Comparteix la notícia
Error a un punt de vacunació de Calafell

Punt de vacunació

Aquest grup d’edat va rebre la primera dosi d’ Astrazeneca fa més d’11 setmanes

El Departament de Salut ha obert aquest dilluns a la tarda el procediment per donar cita a les persones de 60 a 69 anys que han de rebre la segona dosi de la vacuna d’AstraZeneca. Es tracta dels ciutadans nascuts entre el 1961 i el 1952 que fa quasi tres mesos que van rebre la primera dosi. S’han començat a enviar SMS a les persones que compleixen aquesta setmana les 11 o 12 setmanes de la primera dosi, i se’ls convoca a programar-se la cita a través de la web.

Salut assegura que disposa de suficients dosi d’ Astrazeneca per cobrir aquest tram de la vacunació. Les persones dins d’aquest grup d’edat podran demanar cita a través de la pàgina web vacunacovidsalut.cat. La secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, ja va assenyalar aquest dijous que les primeres persones d’entre 60 i 69 anys ja els tocava rebre la segona dosi, considerat l’interval òptim per a la immunitat.

En qualsevol cas, la secretària de Salut Pública va exposar que, si bé fins ara es buscava vacunar amb segona dosi d’ Astrazeneca al voltant de la setmana 12, per arribar a més població, ara intentaran avançar-la cap a la setmana 10, per a més protecció davant de la variant Delta, que s’escapa de forma parcial, sobretot amb primera dosi.

Astrazeneca
Astrazeneca

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “ATENCIÓ: Si tens entre 60 i 69 anys i esperes la segona dosi d’ Astrazeneca aquesta informació és important

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings