FOTO: La mascareta espanyolista de l’assassí masclista d’Alovera

Detingut a Mataró un perillós assassí fugat de la República Dominicana

Cotxe de la Policia Nacional

L’assassí masclista d’ Alovera no amaga el seu espanyolisme

Es diu Álvaro M. de la C. És un presumpte assassí i viu a aquest municipi la província de Guadalajara. Aquest espanyolista de 54 anys hauria assassinat a la seva ex parella a ganivetades i després hauria trucat al telèfon d’Emergències. Va ser detingut dissabte passat a la nit i la Policia està convençuda que ell és l’autor d’aquest delicte contra seva ex parella, Nicoleta Clara. Totes les proves apunten contra la seva persona i la investigació judicial ho confirmarà o ho descartarà.

El crim s’hauria produït aquest dissabte a la nit i s’hauria rebut l’avís a les 22:35. Els fets van tenir lloc al carrer Octavio Paz. Quan els agents han entrat dins del domicili hi han trobat una dona de 41 anys amb evidents signes de violència. La parella estava tramitant la seva separació però encara vivien sota el mateix sostre. Ell no tenia denúncies prèvies per violència de gènere.

“La meva més rotunda condemna per l’assassinat d’ahir a la nit de Nicoleta, veïna d’Alovera. Tota la solidaritat i el meu suport a la seva família i éssers estimats. Tenim un ferm compromís en la lluita contra la violència de gènere”, ha assegurat el president socialista de Castilla y la Mancha, Emiliano García Page, que ha volgut confirmar l’objectiu de les institucions d’acabar amb la violència masclista.

El diari El Caso ha publicat diverses imatges d’aquest, que no amaga la seva espanyolitat. Aquest diari digital publica imatges en les quals aquest porta una mascareta en la qual es veu la bandera d’Espanya, que la porta amb molt d’orgull. Les imatges s’han fet virals a xarxes socials i han estat molt comentades. Aquest és el primer crim masclista del 2021 en aquesta comunitat autònoma. Tot i això, en el conjunt de l’Estado espanyol, és la quinzena vegada que un home mata la seva parella o ex parella des de principi d’any.

Álvaro, presumpte assassí
Álvaro, presumpte assassí
Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings