Vergonyosa oferta de l’Arsenal per intentar aprofitar-se de la desesperació del Barça amb Coutinho

L’Arsenal passa del Fair Play esportiu

Comparteix la notícia
Philippe Coutinho

Philippe Coutinho

L’Arsenal passa del Fair Play esportiu

Amb el fitxatge de Ferran Torres assegurat, ara la tasca més important pel FC Barcelona és aconseguir les baixes necessàries per tal de poder inscriure el jugador valencià. Joan Laporta i Mateu Alemany treballen a contrarellotge per tal d’aconseguir rebaixar la massa salarial. El problema més important es diu Philippe Coutinho i, incomprensiblement, és el jugador que cobra més de la plantilla (després de la sortida de Leo Messi) perquè així ho va voler Josep Maria Bartomeu.

Coutinho sap perfectament que és la posició forta en les negociacions i es remet al seu contracte. Fins ara ha estat molt difícil intentar col·locar-lo al mercat. Els equips coneixen la situació i es volen aprofitar del Barça. Un traspàs és impossible, de manera que el FC Barcelona està disposat a fer una cessió amb opció de compra obligatòria per treure-se’l de sobre d’una vegada per totes. Alguns equips, com a molt, acceptarien una cessió però amb opció de compra voluntària.

Aquest és el cas de l’Arsenal, tot i que ha afegit una exigència insultant i vergonyosa, incompatible amb el Fair Play esportiu que haurien de tenir tots els clubs. Els anglesos volen que Coutinho jugui cedit al seu equip durant la segona volta però no es volen fer càrrec de tot el salari, de manera que volen que el Barça n’assumeixi una part. No han transcendit els percentatges, però aquesta és la seva intenció. Lògicament, Laporta s’hi ha negat en rodó. No vol pagar ni un euro si Coutinho no és jugador del FC Barcelona.

Almenys, sembla que els últims dies la situació ha canviat lleugerament i que Coutinho veuria amb bons ulls una sortida a la Premier League. El futbolista és conscient que si es queda al Barça, la seves possibilitats de jugar el Mundial de Qatar de 2022 són zero.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings