[FOTOS]: Arrimadas muta en Lady Bótox

Arrimadas reapareix amb cirurgia i bótox

Comparteix la notícia
Inés Arrimadas

Inés Arrimadas

Arrimadas reapareix amb cirurgia i bótox

La presidenta de Ciudadanos Inés Arrimadas ja no és com la recordem. La seva cara és molt diferent a la Inés que va marxar de vacances i va acabar el curs polític passat. Ha aprofitat l’estiu per sotmetre’s a una operació de cirurgia estètica i per injectar-se bótox.

Almenys això és el que diuen alguns mitjans de comunicació i alguns usuaris de xarxes socials després de veure les seves noves fotos. Podeu fer la comparació vosaltres mateixos. Al peu d’aquesta notícia hem inserit dues imatges, una d’abans i una de després. Els canvis són evidents.

La foto de dalt correspon a una foto del partit. Arrimadas està amb altres militants i acompanyada. La foto de sota correspon un entrevista concedida a La Sexta amb Hilario Pino. És més actual i el canvi és més que evident. No hi ha dubte. La representant taronja s’ha operat.

Arrimadas se ha estirado la piel y los párpados. Ya no tiene su clásico moflete que le hacía la cara más aniñada, y tampoco se aprecian ya bolsas en los ojos ni arrugas alrededor de los mismos (…) ha pasado por boxes. A priori, se podría decir que Arrimadas se habría sometido a un tratamiento rejuvenecedor con botox o ácido hialurónico (…)No parece ella misma”. Així ho explica Vozpopuli.

Inés abans
Inés abans
Inés ara
Inés ara
Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings