Argimon diu ara això sobre el certificat covid

Argimon reitera que només es plantejaran el certificat covid si la situació empitjora: “Quant menys, millor”

Comparteix la notícia
Els antivacunes posen en risc els avis

Josep Maria Argimon

Argimon reitera que només es plantejaran el certificat covid si la situació empitjora: “Quant menys, millor”

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha reiterat aquest dimecres que només es plantejaran aplicar el certificat covid en altres sectors si la situació epidemiològica empitjora. Ho ha dit en una entrevista a la SER Catalunya, on ha explicat que seria una solució “preferible” al tancament o les restriccions si la incidència s’incrementa. Tot i això, ha subratllat que “quant menys s’hagi de fer servir, millor”.

Argimon també ha parlat de l’entrada de la variant Delta plus, de la qual ja s’han confirmat una desena de casos al país. Un dels factors clau és la mobilitat, amb unes fronteres que haurien d’endurir “els controls”. Pel que fa a la situació actual, el conseller ha parlat d’un escenari “d’estabilitat” amb petits “creixements”.

Argimon ha avisat, però, que ja comencen a circular els primers casos de grip, i que caldrà estar atents als canvis. Pel que fa a les vacunes, el titular de Salut ha defensat l’administració de la segona dosi de Janssen, considerant que al seu moment no es va portar a terme cap estratègia de “màrqueting”.

Això sí, ha avisat que segurament serà complicat trobar algunes de les persones que van rebre la primera, com per exemple els temporers o els sensesostre.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Argimon diu ara això sobre el certificat covid

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings