Nova fita d’Arcadi Alibés

Arcadi Alibés fa un molt bon paper a la Marató de Barcelona

Comparteix la notícia
Arcadi Alibés TV3

Arcadi Alibés TV3

Arcadi Alibés fa un molt bon paper a la Marató de Barcelona

Després de l’aturada per la pandèmia, la Marató de Barcelona ha tornat. Tots aquells corredors i corredores que ho han volgut, hi han participat. Han pogut gaudir de l’esport pels carrers de la capital catalana, 42 quilòmetres en total. Un d’ells ha estat el periodista d’esports de TV3, Arcadi Alibés, que als seus 61 anys ha demostrat que està més en forma que molts joves de trenta.

La Marató de Barcelona d’enguany era la número 150 en la que participa el presentador de la cadena pública catalana. Els organitzadors ho coneixien i li han volgut fer un detall. El dorsal que li van donar no era a l’atzar. Era el 150, coincidint en la seva fita.

Molt agraït a la Marató de Barcelona per haver-me concedit el dorsal 150 per la meva 150a marató. Demà el lluiré pels carrers de Barcelona“, va publicar Alibés, en una fotografia acompanyat de la seva dona i la seva filla. “M’he tornat a sentir maratonià després de la pandèmia del coronavirus i he tornat a veure la llum al final del túnel“, va explicar en acabar la cursa.

Abans, el periodista havia corregut una altra marató. En aquest cas a la ciutat búlgara de Varna. Continuarà corrent mentre el seu cos li permeti. És un amant de l’esport i ho demostra sempre que pot. Estima el periodisme esportiu però també practicar-lo.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings