Xantatge emocional d’Aragonès vers els que desconfien de la taula fake

Aragonès diu que cap independentista hauria de tenir “cap recança” davant l’”oportunitat” que suposa la taula de diàleg

Comparteix la notícia
Rebregada de la CUP a Pere Aragonès per allargar l'agonia de la taula de diàleg

Pere Aragonès

Aragonès diu que cap independentista hauria de tenir “cap recança” davant l’”oportunitat” que suposa la taula de diàleg

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assegurat aquest divendres que cap independentista ni cap demòcrata hauria de tenir “cap recança” davant l’oportunitat que suposa la taula de diàleg per defensar davant l’estat espanyol el dret a l’autodeterminació i l’amnistia.

Aragonès, que ha confirmat que presidirà la part catalana en les reunions del setembre, ha qualificat la taula de diàleg com la negociació “més difícil” que afronta Catalunya en les darreres dècades i ha assegurat que, per part seva, hi abocarà totes les energies i s’hi implicarà al 100%.

Aquí, també ha demanat el suport i implicació de tota la societat catalana per garantir que la taula comporti que Catalunya faci una “gran pas endavant”.

Des de la platja de Caldes d’Estrac, on ha visitat el servei de socorrisme i bany adaptat de la Creu Roja, el president de la Generalitat ha recordat que en les darreres eleccions una majoria de ciutadans van dir que volien una Catalunya independent i que per aconseguir-ho cal generar majories “molt més fortes” i negociar amb l’estat espanyol allò que fins ara ha negat reiteradament: el dret a l’autodeterminació del poble català.

Tot i la dificultat de l’objectiu, Aragonès ha dit que afronta la nova reunió de la taula de diàleg amb la màxima ambició i que hi esmerçarà tots esforços. Uns esforços que també ha reclamat en forma de suport al conjunt de la ciutadania i a la resta de forces independentistes. “Cap força independentista hauria de dimitir d’anar a defensar allò que vol”, ha afegit.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “Xantatge emocional d’Aragonès vers els que desconfien de la taula fake

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings