MARCA ESPAÑA: Apallissa la mare perquè “no me da dinero pa porros”

Un fill apallissa la mare perquè aquesta no vol finançar-li els porros

Comparteix la notícia
Piolins

Cotxe de la Policia Nacional

Un fill apallissa la mare perquè aquesta no vol finançar-li els porros

A Múrcia és on hi ha més votants de Vox per metre quadrat i també és on una fill ha clavat una pallissa a la seva mare després aquesta es negués a donar-li diners per comprar droga, concretament porros. Els fets han passat a la localitat de Mula i l’home entrarà a la presó després de ser detingut per aquest motiu. Així ho ha dictaminat l’Audiència Provincial, que ha ratificat una sentència d’un jutjat penal. És un cas més que engrandeix la Marca España.

La condemna era de tres mesos i 23 dies de presó. Els fets declaraven provat que l’home havia clavat una pallissa a la víctima perquè aquesta es negava a donar-li diners, conscient que aquests diners serien per comprar porros. La sentència de la segona instància penal també confirma l’ordre d’allunyament amb la qual l’acusat no podrà apropar-se a menys de 200 metres de la víctima ni tampoc comunicar-se amb ella.

La denunciant li va clavar cops a l’esquena amb una sabatilla, després de rebre insults i aquest va respondre amb contundència, concretament amb cops de puny i empentes. Les lesionis van trigar cinc dies a curar i es va considerar que havia comès un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar. L’advocat va presentar recurs amb la intenció de canviar la sentència.

La sentència conclou no s’ha provat que ella actués moguda per interessos espuris, ja que en el judici es va referir al molt que li havia costat decidir-se a denunciar el seu fill, però que ho va fer pensant que era el millor per a aquest, perquè l’ajudaria a redreçar la seva vida i a la desintoxicació.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “MARCA ESPAÑA: Apallissa la mare perquè “no me da dinero pa porros”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings