El gest d’Antonela Roccuzzo contra el Barça

Antonela Roccuzzo deixa de seguir el Barça a Instagram

Comparteix la notícia
Antonela Roccuzzo

Antonela Roccuzzo

Antonela Roccuzzo deixa de seguir el Barça a Instagram

Leo Messi ha deixat el Barça. El millor jugador del món i de la història del futbol i el FC Barcelona no van poder arribar a un acord després dels múltiples impediments econòmics i financers que han fet inviable l’operació. Després de moltes negociacions i quan tot semblava enllestit, el club va emetre un comunicat en el qual explicava que el jugador no seguiria vinculat a Can Barça.

Dies després es coneixia l’acord entre l’argentí i el Paris Saint Germain i el passat 10 d’agost, Messi, Antonela Roccuzzo i els seus fills es desplaçaven cap a la capital francesa. Ni 48 hores han passat des que van arribar a la ciutat de la llum, que la dona del futbolista ha deixat de seguir el Barça a Instagram.

Si aneu a la llista de seguits del seu Instagram i poseu al seu buscador “FC Barcelona” no hi apareix. No hi ha cap nom trobat amb aquestes lletres. Els usuaris de les xarxes socials ja ho han detectat i consideren que és un gest molt lleig després d’estar 21 anys vinculat al club.

La relació d’amor entre Messi i el FC Barcelona ha estat mútua. L’argentí ha donat molt al Barça però també el Barça ha donat molt a l’argentí. Consideren els tuitaires que és una reacció infantil i poc adequada, com una noia de 15 anys que esborra la seva amiga.

Comparteix la notícia

3 pensamientos sobre “El gest d’Antonela Roccuzzo contra el Barça

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings