Anthony Sànchez destapa l’estafa de la “llei de claredat” que s’ha empescat el processisme

Comparteix la notícia

Anthony Sànchez parla clar contra els polítics autonomistes

Anthony Sànchez destapa l'estafa de la "llei de claredat" que s'ha empescat el processisme

Anthony Sánchez

Comparteix la notícia

Anthony Sànchez parla clar contra els polítics autonomistes

L’activista independentista Anthony Sànchez ha denunciat l’actitud dels partits processistes que, sota una falsa careta a favor de la República Catalana, treballen cada dia per romandre dins l’Espanya de les autonomies i sota el ‘Gobierno más progresista de la historia’. El debat de política general, a més de deixar clara la ruptura entre Junts per Catalunya i ERC, va servir perquè Pere Aragonès s’empesqués una suposada “llei de claredat”.

La llei de claredat permetria que Catalunya pogués decidir quan i com pot tornar a decidir el dret a decidir. L’objectiu de la norma és que les bases d’un referèndum d’independència quedin clares i que no hi hagi interpretacions esbiaixades del resultat. El problema és que l’Estado español mai toleraria aquesta Llei i parlar-ne només serveix per marejar la perdiu i fer rodar el hàmster.

Anthony Sànchez esclata contra l’actitud de Pere Aragonès

Queda clara la viabilitat d’aquesta llei quan només els Comuns hi donen suport, un partit que no forma part de l’executiu català i que no és independentista. Ni Junts per Catalunya ni la CUP hi han donat suport i entenen l’estratègia de Pere Aragonés com una cortina de fum per guanyar temps i continuar la legislatura amb més mesures processistes.

Fins i tot el candidat del Partido Popular, Alejandro Fernández, el va deixar estorat amb un discurs que molts catalans signarien. El popular li va recordar que amb aquestes mesures s’enterra l’1 d’Octubre i es confirma la traïció a milions d’independentistes.

Anthony Sànchez ho té clar. Té cada dia picabaralles dialèctiques amb els haters d’ERC i s’enfronta constantment a arguments processistes. L’activista ha recordat l’actitud valenta del Quebec, que va organitzar dos referèndums de manera unilateral (els va perdre). Catalunya també en va organitzar dos i els va guanyar tots dos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Responsable: Digital Toginama S.L. Finalitat: publicar els vostres comentaris. Legitimació: per al vostre consentiment exprés. Destinataris: no transferirem les vostres dades a tercers, tret de les administracions que estiguin autoritzades legalment. Drets: teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal com s’explica en informació addicional. Informació addicional: a la nostra política de privadesa i protecció de dades.