La catalana Anna Simón ho peta a Instagram

Anna Simón es fa viral a Instagram

Comparteix la notícia
Anna Simon

Anna Simon

Anna Simón es fa viral a Instagram

La presentadora de televisió Anna Simón és un dels només més comentats dels últims dies. La raó s’explica per una publicació que ha pujat al seu compte d’Instagram. Acumula més de 700.000 seguidors i tots ells i eles han pogut veure una imatge seva lluint un vestit blanc espectacular.

La imatge fa pujar la temperatura en uns dies plujosos. Arriba el fred però ella vesteix com si gaudíssim d’un calorós estiu. Un vestit blanc ple d’obertures i espectacular. Aproximadament 38.000 m’agrada i molts comentaris, que no han volgut deixar perdre l’ocasió de dir la seva opinió.

Per moments, ha deixat les seves imatges representant el Banc Sabadell i venent cotxes i ha decidit ensenyar el seu talent com a model. Els comentaris anaven en aquesta línia: “estàs preciosa”, “impressionant”, “oh, que guapa”, “increïble”, “jo també vull aquest vestit”.

Com sempre, també ha hagut d’aguantar els comentaris negatius de l’espanyolada i dels ‘cuñados’ més masclistes. Missatges amb insults com: “guarra”, “zorra” i altres apel·latius inadmissibles ha hagut de llegir.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings