L’excusa d’Anna Grau per justificar que es posés el clavell al cap

La ‘ciudadana’ Anna Grau explica la seva falta de respecte

Comparteix la notícia
Anna Grau

Anna Grau

La ‘ciudadana’ Anna Grau explica la seva falta de respecte

Ahir 17 d’agost de 2021 es va celebrar a la capital catalana un acte d’homenatge a les víctimes dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils. Víctimes i familiars es van desplaçar fins al lloc dels fets, on es va fer un minut de silenci i es va recordar els morts i els ferits.

Supervivents i familiars van destacar que no estan contents amb la Sentència judicial, ja que el Tribunal no es pronuncia sobre el delicte d’assassinat terrorista que demanaven les acusacions. Els condemna per organització terrorista i per tinença d’explosius. De manera que es presentarà recurs contra la resolució judicial.

La diputada de Ciudadanos al Parlament, Anna Grau, va aparèixer amb un clavell a l’orella. La imatge va ser molt criticada. Entre les crítiques, l’activista Albert Donaire va destacar la greu falta de respecte cap als assassinats i cap als familiars i amics supervivents. Ara ella s’ha intentat justificar, sense èxit.

La dirigent taronja, que considera que hi ha espies a les escoles catalans, explica que se’l va posar a l’orella perquè es va trencar. Diu que se li va trencar i per això se’l va posar a l’orella. Tot i això, és una falta de respecte. No és cap justificació el fet d’haver-se trencat. El podria haver retornar a qui li va donar el nou.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “L’excusa d’Anna Grau per justificar que es posés el clavell al cap

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings