Anna Barrachina impacta parlant del seu càncer

Comparteix la notícia

Anna Barrachina explica els detalls sobre la seva malaltia

Anna Barrachina impacta parlant del seu càncer

Anna Barrachina

Comparteix la notícia

Anna Barrachina explica els detalls sobre la seva malaltia

La coneixem per la seva presència a diferents sèries de la Televisió de Catalunya i també per veure-la sobre els escenaris dels millos teatres del país. Fa uns mesos va aparèixer al programa ‘Tot són problemes’ i vam veure una Anna Barrachina contenta, riallera i simpàtica. Va demostrar ser molt valenta, ja que fa uns mesos li van diagnosticar un càncer de pulmó, amb només 55 anys.

Ara Anna Barrachina ja l’ha superat i tornarà a treballar. Va témer per la seva feina, la seva vida, la seva família, però ha començat a respirar i somriure. Ha concedit una entrevista al diari Ara on s’ha buidat i ha explicat els detalls sobre la seva malaltia i el seu dia a dia.

Anna Barrachina ha concedit una entrevista al diari Ara i s’ha mostrat molt transparent sobre la seva malaltia

Fa vuit mesos em van detectar càncer de pulmó i vaig decidir deixar el teatre. Em vaig plantejar fer classes però aleshores m’ha arribat aquest projecte“.

Anna Barrachina tenia metàstasi al cervell que li impedia interpretar teatre. “Havia fet metàstasi al cap. Va ser com si hagués caigut una bomba a la meva vida. Em feia por que m’afectés la memòria, que no tornés a tenir energia. M’ha atacat l’equilibri. De fet, m’ho van trobar perquè anava de cantó. No he hagut de fer quimioteràpia. Em van fer radioteràpia en dos punts del cap i a l’octubre em van operar, em van treure un quart de pulmó”, assegura.

Té un fill de 19 anys conjuntament amb José Corbacho. Un nen adoptat d’Etiòpia que es diu Adisu Corbacho Barrachina que no ha portat bé el càncer de la seva mare.

En aquest sentit, ha explicat que “en aquesta professió no tenim un horari més o menys equilibrat ni els caps de setmana lliures. He marxat plorant a Madrid a fer una sèrie perquè el meu fill era molt petit i l’havia de deixar amb el seu pare, o amb la família. He sigut mare separada, ho he fet sola i amb cangurs. Ara l’Adisu és la persona que més estimo al món. Està estudiant disseny de moda a la Bau i ara el tinc treballant lluny, a Almeria, fent de cambrer. Però ens anirà bé una mica d’aire. Amb la malaltia no ho ha passat gens bé”.

+ posts

Periodista especialitzada en esports i premsa del cor. Compromesa amb Catalunya i la meva llengua

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Responsable: Digital Toginama S.L. Finalitat: publicar els vostres comentaris. Legitimació: per al vostre consentiment exprés. Destinataris: no transferirem les vostres dades a tercers, tret de les administracions que estiguin autoritzades legalment. Drets: teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal com s’explica en informació addicional. Informació addicional: a la nostra política de privadesa i protecció de dades.