La foto antiga d’Àngels Barceló i Judit Mascó que s’ha fet viral

Comparteix la notícia

Àngels Barceló i Judit Mascó molt joves

Unes imat

Judit Mascó fa enveja amb les seves escapades

Comparteix la notícia

Àngels Barceló i Judit Mascó molt joves

Una periodista i l’altra model. Ambdues són cares conegudes de la televisió tot i que les seves feines són ben diferents. Tenen 52 i 58 anys, respectivament i continuen sent referents del món de la comunicació i de la moda. En comú tenen que van començar la seva vida professional als anys 80 i que acumulen molts reconeixements. Ara hem descobert que si ara són guapes, també ho eren abans.

S’han fer virals unes imatges en les quals apareixen, per separats, les dues catalanes. La foto de Judit Mascó correspon a l’any 1989, just un any abans que la model catalana irrompés en el món de la moda. Va aparèixer en una portada dedicada als biquinis, a l’Sports Illustrated.

Àngels Barceló també apareixia l’any 1989 en una imatge de Catalunya Ràdio. Allà va començar la seva trajectòria professional i es va fer un nom abans de passar a TV3 i a altres mitjans estatals, tant televisius com radiofònics.

Les imatges s’han fet virals i han obtingut molts comentaris a xarxes socials. Entre els elogis, missatges com “guapes”, “esteu precioses”, “son unes excel·lents professionals”.

1 pensamiento sobre “La foto antiga d’Àngels Barceló i Judit Mascó que s’ha fet viral

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings