Angela Dobrowolsky torna a la càrrega contra Josep Maria Mainat i família

Angela Dobrowolsky torna a atacar la família de Mainat

Comparteix la notícia
Angela Dobrowolski

Angela Dobrowolski

Angela Dobrowolsky torna a atacar la família de Mainat

L’exdona de Josep Maria Mainat, Angela Dobrowokski, investigada per un presumpte intent d’assassinat a l’excantant de la Trinca, segueix fent la seva vida impossible al productor televisiu i també a la seva família. No n’ha tingut prou en convertir casa seva en un prostíbul i llogar habitacions per dies i hores, que ara ensenya fotos íntimes i l’acusa de consumir drogues.

Dobrowolski assegura que Mainat consumeix marihuana. L’única prova que ha trobat són uns testos d’aquesta planta en un terrat que assegura que és casa seva. En una altra imatge, apareix ell fumant una pipa i expulsant fum per la boca, sense que això demostri que esta fumant aquest tipus de substància.

En cas de ser veritat, tampoc suposaria cap problema que Mainat fumés marihuana. L’autoconsum de drogues està permès. La il·legalitat comença quan es trafica amb elles i s’obté un enriquiment econòmic.

Finalment l’ataca amb unes fotos íntimes i personals en les quals apareix l’extrincu fent mala cara. Dobrowolski assegura que és conseqüència del consum de drogues, però la foto per si sola no suposa cap tipus de prova d’aquest suposat consum.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Angela Dobrowolsky torna a la càrrega contra Josep Maria Mainat i família

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings