[VÍDEO]: Angela Dobrowolski es fa la víctima

Angela Dobrowolski ha sortit de la presó

Comparteix la notícia
Angela Dobrowolski

Angela Dobrowolski

Angela Dobrowolski ha sortit de la presó

Qui va presumptament intentar matar Josep Maria Mainat, Angela Dobrowolski ha sortit de la presó. S’hi ha estat sis mesos i una de les primeres coses que ha fet ha estat connectar amb Telecinco per tal de fer-se la víctima. Es va citar a l’Eixample de Barcelona amb Miquel Valls, un dels col·laboradors més estrets d’Ana Rosa Quintana. Ella anava en patinet i va entrar en un centre mèdic per fer-se una analítica de sang. No ha d’haver consumit drogues si vol tornar a veure els fills.

Viu en un hostal i explica que vol enamorar un noi de vint-i-sis anys: “Ya lo haré yo un hombre. Me cansé de maduritos“, va explicar. “No fue siempre como al final. Eramos una familia muy feliz. Creo que nadie de nosotros se imaginaba un final, y menos uno como el que tuvimos. Como dije, las noches se llevan mal”, ha explicat a xarxes socials per fer-se la víctima.

És impactant veure un vídeo en el qual apareix un agent de seguretat privada a la cuina, mentre la família dina. Mainat tenia por que ella el matés i va pensar que aquesta mesura era la més eficaç. No perquè l’agent exercís la seva violència, sinó com a mesura preventiva. Mainat, tot i el mal que li ha fet, està disposat a pactar unes mesures ‘correctes’ per a Angela Dobrowolski. En definitiva, és la mare dels seus fills.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings