Primera condemna per Angela Dobrowolski… però seguirà lliure

Angela Dobrowolski va ser arrestada al terrat de l’immoble al qual no es podia acostar

Comparteix la notícia
Àngela Dobrowolski

Àngela Dobrowolski

Angela Dobrowolski va ser arrestada al terrat de l’immoble al qual no es podia acostar

L’exdona del productor televisiu Josep Maria Mainat, Angela Dobrowolski, ha acceptat una pena de 17 mesos de presó per trencament de mesura cautelar i violació de domicili. La dona va ser arrestada per la Guàrdia Urbana de Barcelona el gener passat mentre intentava entrar per la teulada del domicili de Mainat quan tenia l’ordre judicial de no acostar-s’hi després que s’obrís una investigació contra ella per intent d’homicidi el juny de l’any passat.

La pena, pactada entre les parts i acordada per un tribunal de jurat abans de celebrar-se el judici, queda suspesa durant dos anys si la processada no torna a ser condemnada per un altre delicte.

Dobrowolski tampoc podrà acostar-se a Mainat durant dos anys i set mesos.

La defensa va demanar la llibertat de la dona, que era a presó des del gener, l’acusació i la fiscalia no s’hi van oposar, i la jutgessa la va deixar en llibertat provisional amb la prohibició de comunicar-se i acostar-se a Mainat, prohibició de sortida d’Espanya i personació periòdica al jutjat. La dona té pendents diverses causes per les desavinences amb Mainat.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Primera condemna per Angela Dobrowolski… però seguirà lliure

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings