Angela Dobrowolski deu diners i les seves “creditores” amenacen Josep Maria Mainat

Els deutes d’Angela Dobrowolski afecten, de retruc, Josep Maria Mainat

Comparteix la notícia
Àngela Dobrowolski

Àngela Dobrowolski

Els deutes d’Angela Dobrowolski afecten, de retruc, Josep Maria Mainat

L’exdona de Josep Maria Mainat Angela Dobrowolski es troba a la presó. L’exparella del productor televisiu i líder de la Trinca va ingressar al centre penitenciari de manera preventiva i a l’espera de judici.

El Jutjat està investigant Angela Dobrowolski pel presumpte intent d’assassinat sobre Mainat. A principis del passat estiu, li hauria subministrat una dosi incorrecta d’insulina incompatible amb la diabetis de l’extrincu, una decisió, segons els Mossos d’Esquadra i la Fiscalia, que tenia l’objectiu de provocar-li la mort.

Els mesos posteriors van ser un calvari per a Mainat. Angela Dobrowolski, tot i tenir una ordre d’allunyament, hauria intentat entrar presumptament al domicili situat a Canet de Mar. També haurien convertit el domicili del barri d’Horta de Barcelona amb un prostíbul. Amb l’ajuda dels seus amics escorts, Gabriel i Alina, haurien adaptat la casa i obtenien grans quantitats de diners després de llogar les habitacions per dies i hores.

Amb tot, Dobrowolski va entrar a la presó i va començar a tenir problemes amb les altres internes. De fet, primer estava a Can Brians i va ser traslladada a Wad-Ras. Els deutes amb altres internes i el fet que fos brutalment apallissada van ser els detonants.

Angela Dobrowolski segueix portant molts problemes a Mainat

Ara, sembla que les creditores consideren que el deute no està saldat i busquen Josep Maria Mainat. Les preses asseguren que si Angela Dobrowolski no paga els deutes, qui rebrà serà la seva família, inclòs Mainat o els seus fills.

Es refereixen als fills comuns de la parella però, probablement, també als fills que Josep Maria Mainat ha tingut amb altres matrimonis, concretament amb Rosa María Sardá.

El culebrot encara no està tancat i encara falta molta instrucció fins la data del judici. Veurem què passa i si finalment la justícia condemna Angela Dobrowolski com a autora d’un assassinat en grau de temptativa.

Comparteix la notícia

3 pensamientos sobre “Angela Dobrowolski deu diners i les seves “creditores” amenacen Josep Maria Mainat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings