Problemes de salut per Àngel Casas: Foto emocionant amb les netes

Àngel Casas rep una trista notícia

Comparteix la notícia
Àngel Casas

Àngel Casas

Àngel Casas rep una trista notícia

Àngel Casas és un dels periodistes, informadors i comunicadors més importants de Catalunya. La seva trajectòria l’avala. És molt estimat pels catalans perquè és una persona simpàtica, propera i amiga dels seus amics. Als seus setanta-cinc anys, hem conegut un problema de salut, que li canviarà la vida a partir d’ara.

Fa temps li van haver d’amputar una cama. En una entrevista al diari Ara ha explicat que, ara, li hauran d’amputar l’altra cama, l’esquerra. El passat mes d’abril va celebrar el seu aniversari al costat de les seves tres nétes i ho va fer molt feliç. Malgrat tot, té la gent que l’estima al seu costat.

Tot va començar amb un càncer al costat del pàncrees detectat l’any 2013. Viu Sant Just Desvern (Vallès Occidental) i li toca l’Hospital Moisès Broggi, que està ben a prop de TV3. L’any 2020, li fan un trasplantament de ronyó i aquí comencen totes les complicacions. Pateix una infecció que ha acabat amb les dues cames amputades.

Així ho va explicar Àngel Casas durant l’entrevista: “Els metges no entenen que jo estigui viu (…). Una ferida a la cama resulta ser una malaltia rara, calcifilaxi. La cama s’infla de líquid com si estigués a punt de rebentar i el dolor és terrible, insuportable. Cridava, plorava de dolor. (…) Durant la revetlla de Sant Joan del 2020, entre petards i coca, m’amputaven la cama dreta. (…) en plena pandèmia, la meva dona no podia venir a veure’m i, al llarg de cinc mesos, de maig a setembre, fins a sis vegades li van dir, per telèfon, que estava a punt de morir-me”.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “Problemes de salut per Àngel Casas: Foto emocionant amb les netes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings