FOTO: Ana Rosa Quintana, hooligan, fins i tot quan es vacuna

Ana Rosa Quintana monta l’espectacle dia que es vacuna

Comparteix la notícia
Ana Rosa Quintana es vacuna

Ana Rosa Quintana es vacuna

Ana Rosa Quintana monta l’espectacle dia que es vacuna

La periodista estrella dels matins de Telecinco, Ana Rosa Quintana, que té una audiència molt important tot i que el programa s’emet en una hora en què es treballa, s’ha subministrat la vacuna.

Ho ha fet a l’estadi Wanda Metropolitano, on habitualment juga l’Atlético de Madrid. Ana Rosa Quintana és una reconeguda fan matalassera, de manera que no ha dubtat en presentar-se al lloc de la vacuna acompanyada d’una bufanda ‘rojiblanca’.

Todo el mundo tiene que vacunarse, es el único modo para salir adelante, que nos den vacunas por favor”, ha explicat Ana Rosa Quintana, reconeixent que la vacuna és necessària.

“Lo importante es vacunarse”, ha insistit la periodista unionista, espanyola i espanyolista. La presentadora, que té 65 anys, ha estat punxada amb la dosi d’Astrazeneca.

Les instal·lacions de l’Atletico de Madrid estan essent un punt de vacunació molt important a la capital d’Espanya.

És molt important que s’acceleri el ritme de vacunació, però també que la gent sigui responsable. Fa uns dies vam saber que un grup de metges de Vigo fan fer una festa en un pis particular on no es complien les mesures de seguretat. Aquells qui haurien de donar més exemple, no ho fan.

Els dubtes sobre l’eficiència de les vacunes i els seus possibles efectes secundaris també preocupen a la ciutadania. Les possibles conseqüències d’alguns fàrmacs, com el d’Astrazeneca, han fet que molta gent no es presentés a la seva cita. Sembla doncs, que la vacuna de Pfizer serà la que generarà més consens.

Les imatges d’Ana Rosa Quintana al punt de vacunació s’han fet virals i no han deixat ningú indiferents. La periodista ha volgut donar la nota. No calia anar equipada amb aquests colors. Ni amb els de l’Atlético de Madrid ni amb cap altres.

“¿Ya está? ¡Pero si no me he enterado”, ha fet teatre Ana Rosa Quintana, fent veure que no li havia fet mal la punxada. Vol que la felicitin, doncs felicitats. “Es más difícil que te caiga un rayo a que te salga un trombo”, ha afegit Quintana.

Las vacunas son seguras, lo importante es vacunarse, es el único modo para salir adelante”,  ha insistit després de muntar el pollo.

De tornada al plató, ja podrà continuar amb el seu discurs d’odi cap a tots aquells que no pensin com ells. Podrà convidar algú de Vox o del PP al seu plató i podrà seguir pronunciant discursos vergonyosos contra l’esquerra i contra els catalans.

Aquest discurs d’odi, juntament amb el vergonyós espectacle de Rocío, és el que dona ales a Telecinco. Aquestes cadenes privades són un actiu molt important per l’unionisme i l’espanyolisme, per blanquejar la repressió que l’Estado español i les seves institucions exerceixen sobre el poble de Catalunya.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “FOTO: Ana Rosa Quintana, hooligan, fins i tot quan es vacuna

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings