Guerra a Telecinco: Ana Rosa Quintana fa això contra un programa de la cadena

Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana se’n riu dels col·laboradors de Sálvame

La presentadora dels matins de Telecinco, Ana Rosa Quintana, és coneguda a España com “la reina de las mañanas”. El seu lideratge d’audiència és senzillament espectacular. Els seus números són indiscutibles i fa anys que supera amb escreix la catalana Susanna Díaz, fins ara a Espejo Público, a Antena 3.

És polèmica. És capaç de manipular les informacions per tal d’aconseguir audiència. En diverses ocasions, s’ha detectat que alguns entrevistats a peu de carrer, a priori anònims, eren persones ‘contractades’ pel programa i que sabien perfectament el que havien de dir.

Recentment han quedat clars els seus valors. Quintana té un ego increïble i no té empatia amb els seus companys ni corporativisme amb la cadena que li paga el sou. De fet, ha estat una de les persones més crítiques amb el documental de Rocío Carrasco, que ha explicat que ha estat víctima de violència física i psicològica durant anys a mans del seu exmarit, Antonio David Flores.

Quintana atacava els col·laboradors de Sálvame que defensaven la filla de Rocío Jurado. Ella qüestionava el discurs. Els dos programes que tenen més audiència -ella i Sálvame- estaven enfrontats i això preocupava a Pablo Vasile i als anunciants que paguen el sou a tots els vividors.

Per si tot això fóra poc, Quintana ha compartit un missatge que parla de les males audiències de Sálvame i d eles bones del seu programa. Li és igual si la mala notícia afecta uns companys seus. Us imagineu Jordi Basté celebrant que Albert Om té males audiències (que no les té)?

Comparteix la notícia

3 pensamientos sobre “Guerra a Telecinco: Ana Rosa Quintana fa això contra un programa de la cadena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings