Ana Rosa Quintana la torna a fer grossa amb els indults

Ana Rosa Quintana demostra el seu costat més ultra parlant dels indults

Comparteix la notícia
Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana demostra el seu costat més ultra parlant dels indults

La periodista dels matins de Telecinco, Ana Rosa Quintana, ha valorat la notícia sobre els possibles indults que el Gobierno d’Espanya estaria tramitant a favor dels presos polítics. Quintana també ha valorat el viatge del Rei Felipe VI a Catalunya i la seva trobada amb el President Pere Aragonès i altres institucions. Es van intentar evitar, però finalment hi va haver trobada i fotografia.

Ana Rosa Quintana també ha valorat el paper del Borbó amb els indults. Recordem que el Rei regna però no governa de manera que el seu paper en una monarquia parlamentària és merament institucional. És a dir, cobra i fa poca feina. Quintana, igual que Isabel Díaz Ayuso, ha atacat Pedro Sánchez i la resta del poder executiu perquè considera que fan “còmplice” al monarca d’aquest atac contra la democràcia.

Rufián y Ayuso lo saben, que el Rey tiene que firmar porque constitucionalmente tiene que firmar. Otra cosa es lo que piense o no piense“, ha dit Quintana.  “Creo que es un marrón para el Rey firmar los indultos después del mensaje que dio el 3 de octubre. Eso es lo que dice Ayuso“.

És a dir, fer un gargot de dos segons perquè unes persones que estan injustament tancades a la presó en surtin, és un “marrón”. La xarxa ha esclatat i li ha dit de tot. Consideren que el que sí és un ‘marrón’ és el nou escàndol del Borbó emèrit, doncs s’han descobert presumptament noves comptes seves a Andorra.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Ana Rosa Quintana la torna a fer grossa amb els indults

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings