Amenaces de l’espanyolisme contra Rai López Calvet

Rai López Calvet demana ajuda als Mossos després de rebre greus amenaces

Comparteix la notícia
Rai Calvet

Rai Calvet

Rai López Calvet demana ajuda als Mossos després de rebre greus amenaces

L’activista i candidat de Junts per Catalunya per la demarcació de Tarragona a les passades eleccions, Rai López Calvet, ha tornat a rebre greus amenaces per part de l’espanyolada feixista i intolerant. Els nostàlgics d’altres temps no entenen que altres persones puguin tenir unes idees diferents a les seves. No les respecten i les volen canviar a través de la repressió, la violència i la força.

En primer lloc, li canvien el nom i no li diuen Rai ni Raimon, que és com es diu. Ja fa anys que és habitual la pràctica de canviar el nom a les persones catalanes i castellanitzar-lo, quan no ho fan amb noms anglesos, francesos, alemanys, etc. En segon lloc i molt més greu, l’amenacen de manera clara dient-li que el tenen controlat, que coneixen els seus moviments i que estigui alerta.

“La teva cara ja és a tots els grups espanyols, comparteixo les teves publicacions que tu mateix has publicat. Molt sort a les properes manis, màquina”. Un missatge que els Mossos d’Esquadra haurien d’entendre clarament com una amenaça a la seva persona.

Està en perill i necessita protecció. La policia catalana, a més d’investigar els responsables d’aquests missatges, també hauria d’estar pendent de Rai López Calvet, vigilant que l’amenaça no es compleixi i que no prengui mal. Estan avisats.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings