MARCA ESPAÑA: Enxampen un conductor d’una ambaixada espanyola fent un passi de droga i es “resol” amb una amonestació verbal

Espanya continua demostrant el seu nivell i tapa un greu cas a una ambaixada

Comparteix la notícia
La barra del Gobierno de España dient això sobre la inflació

Pedro Sánchez

Espanya continua demostrant el seu nivell i tapa un greu cas a una ambaixada

Espanya té diversos trets característics negatius. Corrupció, economia submergida o enveja en són tres. En el cas de la corrupció aquesta es troba a tots els nivells. A baix de tot amb personal intentant treure el màxim profit dels altres o de les administracions públiques i a dalt de tot amb corrupció sistèmica. Fins i tot quan van pel món queden retratats. El darrer escàndol ha passat a una ambaixada espanyola a un país europeu malgrat no ha trascendit el nom.

Dins l’edifici de l’ambaixada es va enganxar un xofer que traficava amb marihuana. I no una ni dues vegades, era constant. La solució és sorprenent: una simple “amonestació verbal”. L’excusa és que aquest delicte no està tipificat dins el reglament de règim disciplinari dels funcionaris de l’Administració de l’Estado.

Un reglament obsolet ja que és del 1986 i que ningú s’ha preocupat (si no ho farà) de reformar per adaptar-lo i poder penalitzar noves conductes com aquesta.

Ja ho veieu: Marca España. Tot tapat i ben amagat. I malgrat s’ha filtrat part de la notícia no s’han pogut conèixer més detalls ni cap partit polític ha demanat responsabilitats.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings