Ridícul monumental de l’ambaixada espanyola a l’Afganistan

Jaume Clotet resumeix el ridícul de l’ambaixada espanyola a l’Afganistan

Comparteix la notícia
José Manuel Albares

José Manuel Albares

Jaume Clotet resumeix el ridícul de l’ambaixada espanyola a l’Afganistan

El periodista Jaume Clotet ha publicat una piulada a Twitter que s’ha fet viral en pocs minuts. Clotet ensenya el ridícul monumental de la representació espanyola a l’Afganistan, que té convida els afgans a passar les vacances d’estiu a Espanya. Sí, sí i la piulada és actual.

Es un tuit fixat a la capçalera del perfil oficial d’aquest organisme espanyol a Kabul. Els responsables de xarxes socials del Ministerio d’Asuntos Exteriores no van tenir temps de retirar-lo i durant la pitjor crisi en vint anys viscuda en aquest país encara estava publicat el missatge.

Els ciutadans afganesos estan desesperats per sobreviure i van omplir l’aeroport de la capital no pas per anar de vacances sinó per fugir de la misèria i de la mort. És una vergonya i demostra molt poca serietat que el seu perfil de Twitter encara tingui publicat l’anunci de les vacances.

Demostra la manera de fer espanyola. Poc esforç, poques ganes i un tant se m’enfontisme constant. Els talibans han entrat a Afganistan, però és igual, “convidem els afganesos a viatjar a Espanya”, devien pensar.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “Ridícul monumental de l’ambaixada espanyola a l’Afganistan

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings