Aquesta empresa catalana canvia de mans

La companyia Allmed tanca la compra del 100% la catalana Texpol

Comparteix la notícia
Nou ERO d'una empresa a Catalunya

Oficina de Treball

La companyia Allmed tanca la compra del 100% la catalana Texpol

La companyia xinesa Allmed, un dels principals fabricants d’apòsits a nivell mundial, ha tancat el 100% de la catalana Text Planas Oliveras (Texpol). Per la companyia asiàtica, suposarà disposar d’una plataforma de vendes i fàbriques arreu d’Europa mentre que els plans de Texpol, que mantindrà l’equip directiu, passen per passar dels 28 milions d’euros de facturació fins als 50 milions en tres anys.

Amb més de 70 d’història, l’empresa catalana, amb seu a Manresa, és el principal fabricant d’apòsits quirúrgics d’un sol ús i disposa d’una quota de mercat del 42%. Concretament, fabrica productes sanitaris per al sector hospitalari, clínic, assistencial i també per al consumidor fina a través de les farmàcies. Segons ha informat la firma WindCorp Translink, dedicada a l’assessorament de compravendes d’empreses, l’operació permetrà les dues companyies aprofitar sinèrgies i fortaleses en fabricació i distribució.

El president de Texpol, Jesús Cristóbal, ha explicat que aquesta operació s’ha estat negociant durant més d’un any i mig i neix després d’una dècada de relació client-proveïdor entre les dues empreses.

“L’objectiu primordial amb l’operació és impulsar la companyia a Espanya reforçant l’estabilitat empresarial i la seva capacitat de creixement i fabricació”, ha comentat Cristóbal.

El president de la companyia ha avançat que en els propers sis mesos la fàbrica de Manresa rebrà una inversió d’un milió d’euros, a més de les previstes per incorporar el catàleg de Texpol amb els productes d’Allmed.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings