Alfonso Ussía fa el ridícul a Twitter per la fugida de Juan Carlos I

Alfonso Ussía blanqueja el paper de Juan Carlos I

Comparteix la notícia
Alfonso Ussía

Alfonso Ussía

Alfonso Ussía blanqueja el paper de Juan Carlos I

El rei emèrit Juan Carlos I va marxar l’estiu passat als Emirats Àrabs. Hi qui ho entén com un càstig o com una penitència i altres ho consideren una jubilació daurada, ja que l’emèrit està envoltat de tota mena de luxes. Alfonso Ussía és d’aquells periodistes que sempre han remenat la cua al voltant de la monarquia i que són súbdits d’aquesta institució.

Precisament, és sobre el Campechano que Ussía ha rebut el mastegot que es mereixia. El periodista ultra es preguntava per què els ciutadans dels països musulmans emigren cap a països musulmans, però, en canvi, els ciutadans dels països no musulmans no ho feien cap a l’altra direcció.

El cas més clar és el del pare de Felipe VI. Juan Carlos Borbón és d’aquests ‘ciutadans’ de països occidentals que han fugit a països musulmans contràriament a la teoria d’Alfonsito Ussía. Així li han fet saber a través de xarxes socials. El ridícul és màxim.

El clatellot s’ha fet viral i ha servit per atacar Ussía, un comunicador sempre al costat de VOX i dels poders de l’Estado. Els seus atacs feixistes no han servit de res.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings