VÍDEO: El dia que Albiol va humiliar ERC per la seva submissió davant del PSOE

Recuperen un discurs antic d’Albiol sobre ERC

Comparteix la notícia
Albiol parla clar sobre ERC

Albiol parla clar sobre ERC

Recuperen un discurs antic d’Albiol sobre ERC

Xavier Garcia Albiol és un polític del Partido Popular molt conegut a Catalunya arran del seu pas pel Parlament, per l’alcaldia de Badalona i també a com a regidor de l’oposició d’aquesta ciutat. Tot i ser d’un partit que no aconsegueix grans majories a casa nostra i durant molt de tems només ha tingut una alcaldia (Pontons).

Ara, a més d’aquesta, també té Gimenells i Badalona. L’actual alcalde té molts seguidors a la seva ciutat. Gent que assegura votar-lo a les eleccions municipals i optar per altres formacions als comicis autonòmics i estatals. Aquest vídeo no és actual. És antic. Des de la distància política que separa l’independentisme i el dirigent popular, està molt encertat en les seves paraules.

La ridiculització cap a ERC és històrica. L’exdiputat del Parlament els demanava que no s’arroguessin per un plat de llenties, per unes engrunes miserables o per un brou d’espines de peix que els pogués donar el PSC. Els recordava que són un partit amb molta història i que això els seus votants no s’ho mereixen.

És un discurs plenament vigent avui dia. Fa anys que ERC està agafant el rol de l’antiga Convergència i Unió de Jordi Pujol i Josep Antoni Durant Lleida. És un partit pactista que ofereix el suport a Madrid a canvi de poca cosa. Els seus votants no s’ho mereixen. Els catalans menys.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “VÍDEO: El dia que Albiol va humiliar ERC per la seva submissió davant del PSOE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings