FOTOS: Albiol fa un cartell per la Diada Nacional més decent que el del Govern processista

Albiol més ‘independentista’ que mai

Comparteix la notícia
Xavier Garcia Albiol

Xavier Garcia Albiol

Albiol més ‘independentista’ que mai

Aquesta setmana ha començat el compte enrere de cara a la Diada Nacional de Catalunya. El proper dissabte 11 de setembre se celebrarà el 307è aniversari de la caiguda de Barcelona a mans de les tropes borbòniques de Felipe V, avantpassat directe del rei espanyol actual. Potser perquè és dissabte, potser perquè els polítics ‘independentistes’ s’ho han buscat, es preveu una Diada Nacional molt descafeïnada.

El moviment independentista està molt desencantat. Els catalans independentistes consideren que els seus polítics els han fallat i no veuen la manera de recuperar la flama que hi havia durant l’any 2017, any en què es va celebrar el referèndum i va guanyar el ‘sí’.

Amb el mandat democràtic guardat al calaix, el Govern presidit per Pere Aragonès insisteix en una taula de diàleg ineficaç i diu que, potser, el proper referèndum serà l’any 2030. El cartell promocional n’és un altre exemple. La Generalitat i les entitats organitzadores han decidit citar una frase llirista de Pau Casals: “Som fulles d’un mateix arbre i l’arbre és humanitat”. Mentre es retira el protagonisme a la Senyera.

Un protagonisme a la Senyera que sí li dóna l’Ajuntament de Badalona, liderat per l’alcalde Xavier Garcia Albiol, del PP. A més, l’exdiputat del Parlament també es refereix a la Diada com a Diada Nacional. Quina por tenim a exhibir la senyera? Serà més catalanista o independentista que els qui asseguren ser-ho?

Comparteix la notícia

4 pensamientos sobre “FOTOS: Albiol fa un cartell per la Diada Nacional més decent que el del Govern processista

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings