Conya a les xarxes amb Albert Rivera per la seva nova “feina”

Albert Rivera té nova feina

Comparteix la notícia
Albert Rivera

Albert Rivera

Albert Rivera té nova feina

Albert Rivera va ser un dels fundadors de Ciudadanos. Primer va ser diputat al Parlament després d’aparèixer despullat a la campanya electoral i ‘enganyar’ quatre catalans que no sabien què votar. Es va convertir en el diputat més jove d’aquell moment. Després, al cap d’uns anys, va fer el salt a Madrid i allà es va estavellar. Va ser la seva mort política. Una patacada electoral (de 57 a 10 diputats).

Rivera a més de ser polític també és advocat. I ara, professor d’universitat. Dirigirà un Postgrau del Centre d’Ensenyament Superior Cardenal Cisneros, a Madrid. El màster és de lideratge polític. No és broma, lideratge polític. Una persona que per culpa del seu ego ha enfonsat el partit. “Uno de los líderes políticos con mayor conocimiento y liderazgo de la política nacional en los últimos tiempos“. Així el presenten.

El màster promet. Comptarà amb noms com Vargas Llosa, Alberto Ruiz Gallardón i altres personatges coneguts del món de la política i de la cultura propers al PP i Ciudadanos. L’equip encara ha provocat més comentaris i més bromes. Hi ha qui diu que és una estafa. Altres que és un acudit. Altres recomanen no fer aquest màster perquè és llençar els diners.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings