Albert Pont publica el llibre Via Única… i no agradarà al processisme

El llibre Via Única constitueix un pla estratègic per a fer efectiva la independència de Catalunya segons el Dret Internacional

Comparteix la notícia
Albert Pont publica el llibre Via Única

Albert Pont publica el llibre Via Única

El llibre Via Única constitueix un pla estratègic per a fer efectiva la independència de Catalunya segons el Dret Internacional

El Cercle Català de Negocis i la plataforma civil Via Única presenten el nou llibre d’Albert Pont on es desenvolupa l’estratègia que cal seguir per fer efectiva la independència unilateral sota l’empara del Dret Internacional.

Després de tres anys d’anàlisi en col·laboració amb diversos experts de diferents àmbits, Albert Pont, president del Cercle Català de Negocis, expert en successió d’Estats i autor de diversos llibres com «Delenda est Hispania», «Addendum», «Interès d’Estat» i «#RaonsPelSí», publica un nou llibre sota el títol «Via Única», que es presentarà oficialment a la fira del llibre en català d’enguany.

En ell s’exposa l’estratègia que cal seguir per fer efectiva la independència unilateral de Catalunya i aconseguir el control efectiu del territori sota l’empara del Dret Internacional. Així mateix, l’autor desmunta l’argument a favor de l’ocupació indefinida dels carrers i les infraestructures com a instrument de pressió per aconseguir el reconeixement internacional.

Segons, l’autor, el control efectiu del territori neix de l’exercici de la sobirania de l’Estat i del desplegament de les seves competències exclusives sobre el territori i els seus ciutadans. No pot néixer, per tant, ni de la interrupció de l’activitat econòmica ni de l’ocupació de les infraestructures.

L’estratègia que darrerament sembla sorgir d’alguns col·lectius sobiranistes és errònia i no ens porta a la independència. La mobilització de la societat civil és fonamental si serveix per protegir les institucions de govern i l’administració pública catalanes.

I ho serà també per desautoritzar l’autoritat de l’Estat espanyol a Catalunya. Però la mobilització de la societat civil no pot substituir l’autoritat de les nostres institucions de govern en un moment en que la classe política sobiranista sembla haver llençat la tovallola.

Amb la presentació del nou llibre, el Cercle Català de Negocis i la plataforma civil Via Única es posen a disposició de totes les entitats socials amb la finalitat de presentar els arguments exposats en aquesta obra arreu del territori. Les reserves per fer actes públics es poden concertar a través de la web de Via Única.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings