[VÍDEO]: Albert Pla ensorra el Borbó Alfonso XIII

Comparteix la notícia

Albert Pla parla clar i català

Albert Pla a Catalunya Ràdio

Albert Pla a Catalunya Ràdio

Comparteix la notícia

Albert Pla parla clar i català

Són habituals les intervencions d’Albert Pla al programa El Matí de Catalunya Ràdio, que presenta Laura Rosel. El cantautor col·labora en una secció en la qual parla sense embuts dels Borbons i no els deixa gaire ben parats. Els avis, besavis i rebesavis del Felipe VI i de Juan Carlos I de España eren iguals que ells o pitjors. Per exemple, Ferran VII era conegut com “El Deseado”, perquè tenia una bona eina entre les cames:  “Aquest la tenia molt grossa”.

Laura Rosel aquell dia no sabia on posar-se. Però no va ser l’únic. Albert Pla va tornar a parlar dels Borbons i es va superar. Aquesta setmana parlava d’Alfons XIII que és l’avi de l’emèrit i el besavi de Felipe VI. “Era un chuleta i un ranci, un capullo i un feixista integral. Un hipòcrita i un covard, un cagamandúrries i un impresentable… Un ésser execrable”. La resposta de Rosel va ser increïble:  “Oh, quina por… Tot això era…. a més de rei?”

A Pla li va encantar la resposta: “quin sentit de l’humor que tens”. “Vols venir a actuar avui amb mi al Borràs? Surt a cantar una cançó amb mi, per favor! Estàs molt bonica quan et puges la mascareta i et tapes la cara”.

El vídeo s’ha fet viral a xarxes socials i la petició d’Albert Pla cap a Laura Rosel també. Els seguidors d’un i l’altra ho tenen clar. Volen veure la periodista damunt l’escenari actuant al costat de l’actor i cantautor. Consideren que l’ex presentadora del FAQS encaixaria molt bé al costat de Pla i que seria una humorista excel·lent, a l’alçada de les seves bromes. “Genial Laura”, “quin sentit de l’humor, Laura”, “et vull veure a l’escenari, tal com diu l’Albert”, “potser t’hauries de plantejar treballar d’humorista”, “molt bona, Laura”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings