Albert Om emociona la xarxa amb aquest retrobament

Albert Om posa d’empeus els seus oients

Comparteix la notícia
Albert Om a Islàndia

Albert Om a Islàndia

Albert Om posa d’empeus els seus oients

El periodista del programa Islàndia de Rac1, Albert Om, està d’enhorabona. Primer perquè avui s’han conegut les dades d’audiència de la ràdio i aquestes han estat espectaculars. Rac1 torna a ser líder d’audiència en totes les seves franges horàries amb especial importància a Els Matins de Rac1, amb Jordi Basté com a líder absolut. Om fa un bon paper a les set de la tarda amb Maria Xinxó i la resta del seu equip.

Sempre diu “si són les 7, això és Islàndia”, però fa uns dies va dir: “si són les 7, això és la Vall de Boí”. El periodista de Taradell es va desplaçar cap al Pallars i va deixar l’estudi del Grup Godó. Allà va parlar del balneari, va entrevistar l’alcaldessa, natural de Guetxo, al país Basc i li va preguntar què hi feia allà.

També va parlar d’una cerveseria que la porta l’única parella que encara continua del programa “Amor a primera vista”, el Jordi Vila i la Montse Artús. Tot va ser molt emocionant. Encara es van viure més emocions. El còmic Guillem Albà va regalar al públic les seves cançons barrejades. Consisteix en barrejar la lletra d’una cançó i la melodia d’una altra.

Entre els exemples, Albà va barrejar la melodia de ‘La Bamba’ amb la lletra de l’Estaca de Lluís Llach. També la lletra de la cançó ‘La Tieta’ de Serrat amb la melodia del ‘Yo sigo aquí’ de Paulina Rubio. Espectacular. Molt divertit. La gent s’ho va passar d’allò més bé.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings