La senyora de Solsona que va espatllar una cita d’Albert Om amb una coneguda actriu espanyola

Albert Om ho explica a l’Està Passant

Comparteix la notícia
Albert Om a l'Esta Passant

Albert Om a l'Esta Passant

Albert Om ho explica a l’Està Passant

Albert Om (Taradell 5 d’octubre de 1966) és un dels personatges més estimats de Catalunya. Tot i que últimament el sentim més que no pas el veiem, el periodista de Taradell s’ha guanyat l’estima i l’admiració dels catalans i de les catalanes, fins al punt que durant molts anys va ser considerat el “gendre perfecte”, una etiqueta que ara hauria passat a Toni Cruanyes. Almenys així ho assegura l’Elisenda Carod a l”Està Passant’.

Carod ha entrevistat Albert Om i aquest ha explicat algunes anècdotes viscudes durant el ‘Malalts de Tele’, programa que feia al costat de Toni Soler. Un Albert Om més tranquil i pausat, al costat d’un Toni Soler més nerviós, es van entendre a la perfecció.

Albert Om va presentar anys després el programa ‘El Convidat’, un espai que va tenir molt d’èxit. Ell era el convidat d’un personatge famós i passava un cap de setmana a casa seva. Hi dormia, esmorzava, dinava i sopava. Om, davant de Carod, ha explicat diferents secrets de cada casa: “on va menjar millor, on pitjor, on va dormir més còmode, on el van fer ‘fora’ més aviat…

Albert Om va passar dies i nits a moltes cases, però cap a casa d’Emma Suárez. L’actiu espanyola és coneguda per moltes pel·lícules de la dècada dels 90: La ardilla roja, Vacas, El perro del hortelano, Sobreviviré , etcètera.

I un secret. Albert Om presentava i dirigia L’hora del pati en la seva primera etapa a RAC1. Van tenir feeling. Entrevistador i entrevistada ho van notar. Quan va acabar la conversa, fora de micros, Suárez li va preguntar: “¿Qué haces, tú? ¿Bajas o te quedas?”. Ell no va saber reaccionar o no va ‘entendre’ la pregunta.

“Què no veus que t’ha dit que baixis?? Baixa!!” li va dir Màrius Carol, que llavors col·laborava amb ell. “Baixem en ascensor, quinze plantes, em va donar temps de dir-li: ¿quieres ir a tomar una caña?”.

La canya va començar bé però no va acabar d’aquesta manera. Seiem a la barra, una mica romàntic… I tot d’una s’obre la porta i apareix una dona amb els braços oberts cridant ‘Home! El mata-rucs d’honor!!!”… 

Era una senyora de Solsona, on Albert Om havia estat proclamat Mata-rucs d’Honor al Carnaval. L’Albert hauria ‘matat’ el ruc. Aquesta senyora de Solsona va matar el ‘rotllo’.

Albert Om, mentrestant, també va presentar ‘El Club’, a TV3. Un programa de tardes, que s’emetia després de la tradicional telenovel·la de sobretaula. Ara, el podem sentir cada tarda a les 7, amb el seu programa Islàndia, a Rac1. També escriu habitualment al diari Ara.

Comparteix la notícia

3 pensamientos sobre “La senyora de Solsona que va espatllar una cita d’Albert Om amb una coneguda actriu espanyola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings