Albert Donaire ensorra Inma Alcolea per una relliscada dels “Premios Valientes de Tabarnia”

Albert Donaire deixa en ridícul Inma Acolea

Comparteix la notícia
Albert Donaire

Albert Donaire

Albert Donaire deixa en ridícul Inma Acolea

L’activista independentista Albert Doanire ha publicat un missatge al seu perfil de Twitter a través del qual aporta les proves definitives del color polític de la Unió de Mossos per la Constitució. Els “Premios Valientes de Tabarnia” celebrarà la segona entrega de premis el proper 2 de desembre i seran concedits als Mossos per la Constitución, una corrent unionista i espanyolista dins del cos català.

El periodista ‘fatxa’ Cake Minuesa i Inma Alcolea seran premiats. També Miquel Giménez i el sindicat Jucil També ho serà, a títol pòstum, Severo Bueno. Amb aquesta piulada, segons Donaire, queda clar que qui gestiona el compte de UMC Mossos és l’excaporal Inma Alcolea.

El missatge de Donaire ha tingut molta repercussió a xarxes socials. Molts seguidors l’han comentat i han destacat el gran ‘nivell’ dels defensors de Tabarnia que, mentre asseguren que Catalunya no existeix i neguen que sigui una Nació, creuen que aquest territori inventat sí que existeix i consideren que té la capacitat per lliurar premis i altres reconeixements.

L’independentista ha d’aguantar contínuament els insults homòfobs i la catalanofòbia de la ‘mossa’ espanyolista. Només pel simple fet de tenir una opinió política i una orientació sexual diferent a la seva, considera que “mereix” ser injuriat, vexat i amenaçat.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings