Rebregada monumental d’Albert Donaire a Roger Heredia per sumar-se a les fake news de Rufián

Comparteix la notícia

Albert Donaire parla clar contra els botiflers

Albert Donaire explica què ha vist a la Seguretat Social

Albert Donaire explica què ha vist a la Seguretat Social

Comparteix la notícia

Albert Donaire parla clar contra els botiflers

El portaveu d’ERC al Congreso de los Diputados, Gabriel Rufián, va anar ahir molt més enllà en la seva estratègia d’eixamplar la base i va acusar directament el President Carles Puigdemont i el seu entorn més proper de tenir simpaties amb el Kremlin. El dirigent autonomista, sense dir cap nom, es va referir a dirigents i assessors de Junts per Catalunya com a “señoritos” i que és una “frivolidad terrible” la seva proximitat amb Rússia i amb Vladimir Putin.

Rufián, que cada vegada vira més a l’esquerra i abandona l’independentisme, buscant captar el votant dels Comuns i del PSC, ara també vol captar el vot de Partido Popular, Ciudadanos i VOX. D’aquesta manera, diversos dirigents del partit ultra han celebrat les seves paraules i hi ha qui diu que la pregunta amb Javier Negre estava totalment pactada, ja que en ocasions anteriors, Rufián s’havia negat a respondre ‘Estado de Alarma’.

Vint-i-quatre hores després, el silenci continua a la Plaça Sant Jaume i ningú de la Generalitat ha censurat les paraules del portaveu republicà. El President, Pere Aragonès, que és del mateix partit, no s’ha atrevit a ratificar o censurar un discurs tan incendiari i tot continua com si res a la coalició. Es fa difícil d’entendre com encara continua viu el pacte de Govern.

L’activista independentista Albert Donaire, molt crític amb la deriva autonomista i unionista d’ERC, ha esclatat contra les paraules de Rufián però també dels periodistes que li fan la pilota constantment. És el cas de Roger Heredia, que col·labora a El Nacional, entre d’altres mitjans. El ‘mosso’ li ha recordat que a partir d’ara ja es pot titllar de “botiflers” i de “traïdors” tota aquesta colla de polítics que han decepcionant el poble. No és l’únic. Pilar Rahola també ha deixat clar el seu malestar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings