Albert Donaire es fa aquesta pregunta sobre Messi i no agrada a certs sectors

Albert Donaire es pregunta si Messi aprendrà francès

Comparteix la notícia
Albert Donaire

Albert Donaire

Albert Donaire es pregunta si Messi aprendrà francès

Leo Messi no és només el millor jugador que ha tingut mai el FC Barcelona sinó que, probablement, és el millor jugador de la història del futbol. La seva trajectòria és indiscutible, tant a nivell personal com d’equip. Potser per això se li ha perdonat que no parlés mai en la llengua de Catalunya i ho fes sempre amb seu castellà matern. Mai ha fet l’esforç i ningú li ho ha demanat.

El futbolista argentí ha viscut un munt d’anys vivint a Catalunya, des que era un nen. Sent tan jove podria haver après el català perfectament però no ho ha fet, ha preferit seguir expressant-se en la llengua de tots els espanyols. Així ho ha destacat l’activista Albert Donaire, que es pregunta si a partir d’ara, al Paris Saint Germain, també el sentirem sempre en castellà o aprendrà francès.

Són molts els jugadors de la història del FC Barcelona que tot i no ser catalans parlen un català fluït. En l’època del Dream Team, Txiki Berigistain, Andoni Zubirrarreta, Jose Mari Bakero, Julio Salinas i tants altres parlaven en català malgrat no ser nascuts a Catalunya.

Anys després tot va canviar. Andrés Iniesta i Luis Enrique asseguren que parlen un català perfecte s’han casat amb parelles catalanes i han viscut un munt d’anys a Catalunya, però la veritat és que també se’ls ha sentit ben poc emprar la nostra llengua.

Comparteix la notícia

5 pensamientos sobre “Albert Donaire es fa aquesta pregunta sobre Messi i no agrada a certs sectors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings