Alay respon a la història espanyola sobre Russía

Alay afirma que els contactes amb Rússia eren per preparar diverses entrevistes i conferències de Puigdemont

Comparteix la notícia
Josep Lluis Alay

Josep Lluis Alay

Alay afirma que els contactes amb Rússia eren per preparar diverses entrevistes i conferències de Puigdemont

El cap de l’oficina de Carles Puigdemont, Josep Lluís Alay, ha afirmat que els contactes amb Rússia eren per preparar diverses conferències i entrevistes de l’expresident català després del referèndum de l’1 d’octubre del 2017 amb l’objectiu d’explicar la causa independentista.

“Anar a Rússia a parlar de com fer un estat propi no crec que sigui cap delicte. És el més normal del món per qui vol una Catalunya independent”, ha assenyalat Alay en una entrevista al programa ‘Més 324’. “Els contactes amb Rússia eren principalment amb mitjans de comunicació”, ha precisat el cap de l’oficina de l’expresident català, que denuncia que Espanya intenta treure partit de nou “d’una història de fantasmes”.

“Madrid contínuament intenta explotar en la relació entre Rússia i Catalunya per sembrar una ombra de dubte a Brussel·les sobre el moviment independentista català. Per vendre que l’independentisme vol desestabilitzar Europa”, ha reflexionat en veu alta Alay, que s’ha mostrat convençut que els missatges s’han obtingut de “forma fraudulenta i s’han filtrat als mitjans de comunicació”.

“La investigació estava sota secret de sumari, i els mòbils i els seus continguts estaven segurs. La lògica em diu doncs que els filtradors han estat la Guàrdia Civil o el jutge. Això no és propi d’un estat de dret”, ha carregat el cap de l’oficina de Carles Puigdemont.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings