Missatge en català de la cantant Aitana Ocaña: No agrada a l’espanyolisme

Aitana Ocaña parla en català

Comparteix la notícia
Aitana

Aitana

Aitana Ocaña parla en català

La cantant catalana Aitana, coneguda pel seu pas per Operación Triunfo, ha gaudit d’unes bones i merescudes vacances. Entre els diferents llocs on ha decidit descansar, ho ha fet a casa nostra, a Catalunya. Viatja al costat de la seva parella, l’actor Miguel Bernardeu. Després de passar uns dies per Eivissa, també ha tingut temps per visitar el seu poble, Sant Climent de Llobregat.

Ha nascut a Catalunya però viu a Madrid. Fins ara ha estat vivint de lloguer en un pis propietat de l’actriu Blanca Suárez, però ara s’està construint una mansió espectacular, valorada en prop d’un milió d’euros. Mentre això no arriba, ha descansat a la Cerdanya, un dels punts més bonics de Catalunya. Ha penjat una foto i s’ha expressat en la nostra llengua: “La Cerdanya, em fas feliç”.

“Guapa”, “Preciosa”, “El teu somriure em fa feliços”, “Molt bé, Aitana”, “Segueix parlant en català”, “Ets preciosa”, “Ets la millor”. Aquests comentaris i molts altres s’han pogut llegir a Instagram. Queda clar que els seus seguidors l’estimen i que no li volen cap mal, tot el contrari dels seguidors espanyols i espanyolistes, que no han sabut encaixar que s’expressi en català.

“Habla en español que te entendemos todos”, “El español es la lengua común de España”, “Estamos en España”, “Cataluña es España”, “¿Ahora eres separatista?”. Aquests i molts altres comentaris ha hagut de llegir per part de l’espanyolada intolerant.

Aitana vacances
Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings